Heeft u een concreet probleem of vraag, dan bedenkt Rush een praktische oplossing. In plaats van het probleem kan ook het resultaat uitgangspunt zijn. Wat moet het systeem uw business opleveren? Op basis van de business requirements of Service Level Objectives (SLO's) van uw organisatie maakt Rush een architectuurontwerp die deze objectives ondersteunt. Schakel Rush in voor advies, implementatie of beheer.

Advies

Wat is nodig aan servers en opslag gezien het aantal gebruikers en requirements? Rush bedenkt hoe uw ideale infrastructuur er uit moet zien. Niet praten, maar doen. Kijk in het portfolio voor een impressie.

Implementatie

Naast advies kunt u Rush ook inschakelen voor de implementatie van uw infrastructuur, besturingssystemen en softwarepakketten. U krijgt een uitvoerend specialist op het gebied van storage, Microsoft, Linux, UNIX, Microsoft, Networking en VOIP/Telecom

Beheer

Ook voor ICT beheer is Rush uw partner. Via een flexpool brengen wij u in contact met uitsluitend ervaren ICT specialisten. U bent verzekerd van een vakman of -vrouw met actuele technische kennis, tegen een betaalbaar uurtarief.

Rooseveltlaan 172
4624 DE  Bergen op Zoom
Netherlands

 

Office:  +31 85 20 10 545
Mobile: +31 6 14 72 24 15 (ICT)
Mobile: +31 6 49 93 12 45 (Administratie)


KvK te Breda: 2016.5601

 

Privacy Statement

Snel contact? Whatsapp ons! WhatsApp Icon

Neem direct contact met ons op via:
WhatsApp Icon